Staat der Nederlanden een bedrijf.

Indien heel aannemelijk “STAAT DER NEDERLANDEN” slechts een bedrijf is ;

Het bedrijf “STAAT DER NEDERLANDEN” is net als vele bedrijven als Phillips, Talpa, Heineken, etc., namelijk geregistreerd bij het UCC in Delaware, Amerika .

Het UCC, in Delawere Amerika, is een soort wereld kamer van koophandel, STATE OF THE NETHERLANDS ”, staat er geregistreerd, en wel onder registratie no ; 0001008288

Het bedrijf “STAAT DER NEDERLANDEN”, is tevens als bedrijf bekend bij, DNBi risk management, ( Dun & Bradstreet ) te Rotterdam, onder D-U-N-S® nummer ; 40-200-0004

BW.2 Art.1 vertelt mij bovendien ; De Staat, de provincies, de gemeenten, de waterschappen, alsmede alle lichamen waaraan krachtens de GW verordenende bevoegdheid is verleend, bezitten rechtspersoonlijkheid.

C.Q. BW.2 Art.1 vertelt mij ; de staat, de provincies, de gemeenten, de waterschappen, alsmede alle lichamen waaraan krachtens de GW verordenende bevoegdheid is verleend, zijn gewoon niets meer, en minder, dan bedrijven, of afdelingen van een BEDRIJF zijn !

Ook is het zonder problemen = democratische keuze van het volk, kunnen overdragen van een “topfunctie” = Koning, Koningin, = directie, c.q. raad van bestuur, aan een erven, c.q. familielid.

Post by Vicaris

De Vicaris is een functie binnen de religieuze organisatie Samen Zijn Wij Een

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.