De Grootste Fraude alller Tijden

4 april 2022

Vicaris

mensen

0

Jij bent koning van je eigen land

Op de volgende pagina’s kan je lezen hoe je werd beetgenomen, belogen en bedrogen door een kleine groep individuen die zich overheid noemt.

Die groep individuen heeft iets op papier geschreven en het dan “wet” genoemd. Vervolgens hebben ze anderen kunnen overtuigen om zich aan die tekst te houden. Want als ze dat niet doen dan zou men gestraft worden. Bij slavernij gebeurt net hetzelfde. Eigenlijk is dat niets anders dan afpersing.

Het begint al bij de geboorte. Ieder natuurlijk persoon is verplicht om zijn pasgeboren kind aan te geven. En daar wringt net het schoentje. Een natuurlijk persoon is slechts tekst op papier. Die overheid heeft jouw namelijk wijsgemaakt dat je een natuurlijk persoon bent. Fout. Jij bent een bewustzijn die in een menselijk lichaam woont. Dat lichaam is jouw land. En jij bent koning.

Kan jij goed teksten schrijven? Dan heb ik jouw nodig. Bedoeling is om op deze plaats een goede leesbare tekst te plaatsen die alle informatie van op de subpagina’s samenvat, maar ook het probleem schetst.
Bij deze dank ik René Vissers en Kurt Kallenbach voor het gedane onderzoek.

Post by Vicaris

De Vicaris is een functie binnen de religieuze organisatie Samen Zijn Wij Een

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.